Uppståndelse :-)

Linn har tappat en tand..sin första tand. Femåringen börjar bli stora tjejen ;-).

I morgon åker vi till goa vänner i Västervik. Så bloggen får vila. Ska nämligen smutta vin med den här tösen, i hope!
Nillanpillan

Jag vill ligga på stranden o lyssna på sommarpratarna ...

Istället för o jobba! Mina fossingar är uppsvällda till tusen nu efter mina nio timmar på jobbet. Vi fick punktering när vi åkte på utflykt oxå, såndär riktig punka, däcket flög av. Men tids nog kom vi hem.

Nu dusch, sen puss på darling o förhoppningsvist sovande busar. Sen slumra. O invänta mina elva timmars jobb  imorgon! Phu....gnäll gnäll ;)

..

Busarna o jag...

Dopp i det blå...

Barnen tyckte det var jättekul förrut när hela familjen cyklade ner till badet och jag hoppade i flera gånger! Det ni. ;).

På systers o min shopping häromdagen så provade vi klänningar. Jag köpte denna här nedanför. Från VILA. Det var syster som tyckte jag passade i den, jag känner mej lite mormors aktig i den ;-)....


*gah*

Måste barn bli som griniga tonåringar såååå tidigt numera??!. Viktor är skitgrinig ikväll för att han inte får köpa DC eller Etnies skor! Hallå!. Är man bortskämd då, eller är det grupptrycket bland kompisarna? ( det står en o annan etnies o dc sko i vår hall när sonens kompisar är här....). Viktor skulle gärna få köpa sånna skor för cirka 900-1100 kronor OM han fötter slutat växa. Och om att han inte slet ut skor på cirka tre veckor.
                 Varför duger inte puma, nike o adidas längre för?....( Jag ska bearbeta Viktorpiktor ). För tyvärr är det ju inte bara Viktor som behöver skor. Även jag o Linn ska ju ha. Och få inte utslag nu, men.....jag kan ju inte heller ha vilka skor som helst. Men det beror ju på min onda rygg, inte prestige!. Sist köpte jag ett par ecco skor för 11oo spänn. Dom gjorde susen för ischiasskitpissondanervont....

Tur jag jobbar heltid i en månad, så kanske både Viktor får sina dc skor, och Linn o jag matchande pumaskor ;-)..

Sådan mor sådan son?!?


...
Borstkämd unge?! ;-)........( neä...)


Nu är semestern slut...

I morgon börjar jag jobba. Nåja, får se fram emot höst semesterdagar nu istället :). I helgen har det blivit shopping med storasyrran, jag fyndade lite igen :). I g¨rkväll fick hon o jag för oss att vi skulle gå ut på cruisingen, så sagt o gjort, vi klädde oss lite 60 taligt o drog ut...kul. Nu har jag varit borta o kollat på byns nykommling, åh så sötis! Han sov i sin vagn så sött... Ångest ångest...vill inte börja jobba redan...

Vet inte ännu..

....Vad den här daqen har att erbjuda. Det återstår att se.

Det är så tomt i huset utan J & L, men L ringer o tjattrar med sin härligt högljudda stämma mellan varven, o J skickar söta sms. Så jag går o ler i min ensamhet.

Hoppas solen fortsätter visa under dagen, var länge sen jag låg o pressade i solen nu. Så idag blir nog kanske en sån dag....


Kort taget på en strand vid Österlen, Sandhammarn.

*Lycklig*

..
Ernst är tillbaka efter att varit inlåst i våran bod nere i trädgården i ett par dagar! Vi hittade honom där i morse, han var skitig o rädd o hungrig. Så nu har matte ( jag ) varit o köpt gourmet mat åt min älskling....

Saknad...o oro...

Ernst har inte setts till sen i förrgårs morse. Sista gången jag såg till han var när jag stod ute o hängde upp tvätten o han kom o busa med mina fötter. Sen är han puts väck ;/.  Så just nu är vi OROLIGA FAMILJEN. De andra i min familj åker ner till Borås i dag, jag tänker inte lämna Ernst i sticket, så jag stannar hemma. Inte kul o va själv, men så får det bli. KOMMER du hit NIllan ???!!! Du är välkommen.


Lite bilder fårn mormor igår...
kafferep på hennes blommiga altan :)
Lilla mormor

Idag bär vägarna till...

Lilla mormor. Hon bor cirka 12 mil härifrån så det blir inte att jag träffar henne så ofta. ( tyvär ). Med på resan följer även mamma, småsyrrorna o min lilla Linnis.

Idag kommer
mina bruna linser på posten! Ska slänga i dom innan vi åker o se om de andra märker nån skillnad. ;-).

..

Lukta gott?

..

Linne från Lidex, armand därifrån oxå, brallor från Intersport( underbart lätta, tar bort fukt o andas osv  Mc knley!!)...


Vilka parfymer / vilken parfym tillhör era favoriter? Jag kör just nu med Tommy girl, men är superduper trött på den doften. Innan har jag kört med Ralph lorens " Ralph" ( min favvis number one! ) , Escadas olika som jag inte minns namnet på just nu, hm. Sergio Tacchini - Donna mfl.

Tips mottages gärna ;-)


Pengar är till för att användas?!...

Ja absolut, om jag får bestämma, med lite koll på stålarna så funkar det att shoppa loss som vi gjorde igår!

Lindex ; Linne , pärlarmband i bruna nyanser, skinnväska till mej. Sen blidde det lite bebiskläder till Arvid, nykomlingen i byn, o en body till Eddie.

Game; tv spel till Viktor....

The stadium ; t-shirtar, jeans till barnen, väska, skjorta till the sambo, vattenflarror.....kanske nåt mer, minns inte

Intersport;
trekvartsbyxor till mej, jacka till Viktor, jacka till the sambo

Cykelringen; flagga till Linns cykel, o NY bmx till Viktor

Biltema; lite allt möjligt till bil o båt

Leksaksaffären; dockkläder till Linn



Jisses vilket bra minne jag tycker jag har nu, kommer kanske lite bilder på lite av det shoppande!


Pöss o kräm


Jo men tjena ;-)

Det där med lugn myskväll vid tvn igår blidde det ingenting med :). För mamma , maria o Lina kom hit, de ville fiska med oss. Så det var bara att kasta på sej fiskekläderna o hänga med. Efter fisket blev det lite soffmys, med lite vin, gamla videokamerafilmer å många skratt.

Nu bär vägarna iväg till Örebro. Viktor ska få köpa en cykel, men det vet han inget om, så han är grinig över att behöva åka o shoppa, nu igen!

Ciao!

Bus o kul

I morse vid tio tiden körde Jenny upp här på parkeringen i sin bil, däri satt även hennes knottar, Saga o Sigge. Dax för lek. Vi har badat ( Saga o Linn o Viktor ) , ätit,( fikat gånger 2 ), busat, gått promenad, o tjattrat. Jättemysig dag. TACK för den.

Nu
väntar bollibompadax, sen nattning av trotsig 5 åring. Sen förhoppningsvist lite lugnt tv mys ?.

Morgondagen är inte planerad. Men jag tänkte bjuda min lilla familj på någon mysig resturang, lite bus, o lite tok? Får se vad som händer.

..
( på bild, Ernst mysiga tassar...)

pappa pappa pappa...

Linn o jag tog en sväng ut till min pappa ( vi drog med morbror Daniel dit oxå ) , där vi fikade, spelade badminton för glatta livet, fikade igen, kollade fårena o plockade jorgubbar från pappas jordgubbsland. När jag kom hem sa jag till min kära sambo att jag vill bo där pappa bor, i dom trakterna. Jag trivs så himla bra där. " När vi blir äldre o barnen flyttat hemifrån " svarade min kära sambo. Jaja, okey då. Jag trivs ju kalas i vårt solhaga ( huset ) , men bannar de 1.8 milen in till stan. Gahhh.....

Nu ikväll tog vi en sväng ner till vår käraste båt, lite bilder kanske? Okey....

Kidsen o jag
käresten
..

Kul !

Förrut så svängde syrran, Mattias o Neo in här på gården, just precis när jag var som mest uttråkad. Var kul o få hit dom , då försvann de uttråkade känslorna! Vi planerade in en liten sommarfest i båten, bara vi fyra vuxna. Ska bli jättemysigt!

Nu ska jag försöka natta Linn, hon har just erkänt att hon är trött......
Sen blir det film o så ska jag lära mej drcika whisky, just bara för att Jonas inte tror att jag kan dricka hans jack collins...
Piii vad han kommer få! ;-)

En nykomling i byn...

Grattis lilla vän du som fått en liten Arvid till världen igår. Hurra hurra för er! Å vad mys att snart få snusa på en liten bedårande bebis igen. Mumsfillibabba.

Jag är uttråkad idag. Borde göra så mycket men har ingen lust o ork riktigt. Vad gör ni?

Linn med kusin Johan

Hemma i regnet igen...



Åter hemma från semestern till Danmark o Österlen. Skönt o vara borta, skönt o komma hem.
Ska försöka göra en roligare blogg hädanefter ;-)...

RSS 2.0