Valborg

Och nio år sen jag o Jonas träffades för första gången. Är evigt tacksam över att jag befann mej i Linköping den kvällen.

Nu kommer snart den omtalade hem. Då ska vi snart iväg o grilla med några ute hos pappsen. Ska bli mysigt. I morgon blir det att jobba 9-21.30. Pust. Men på fredag blir det ju shopping, o besök på kvällen. Kul.

             Mysig valborg på er

image63

Mys!

Linn o jag åkte in till stan förrut o köpte ljusrosa pelargoner som vi stallt i fönstrena på inglasade verandan. Ni ska få se bild i morgon, det blev mysigt.
Jag unnade mej en bukett med anemoner o nån sorts lilja oxå, plus en uteblomma , en krysantemum med olika färger. Vi får ju hit Jonas päron i helgen, så tänkte ha lite fint då.

Vi avslutade blomsterhandlingen med passionsfruktscheecake på Cafe tutingen. mums....

Marie...

Vår lilla söta rara snipa Marie har blivit städad av mej o Jonas nu på kvällen. Så nu är det renare inne i henne, hon ska ju i Vättern lördag. Jeha!

     Annars har jag jobbat 7-16 idag, var o shoppade kläder med en. Blev sugen på att shoppa till mej själv, så på fredag morgon bär det av med brorsan på shopping tur. Guuu va kul. Ska unna mej lite smått o gott.´


Valbrog snart. Vi åker ut till pappa o hans trevliga grannar på majbrasa o grillning o lite öl o sånt. Mysigt.

Nu väntar rena disken i diskmaskinen, sen väntar vår säng på mej! Ska se film med darling....

                     pöss

Skallevärk, åska i luften månne?

Ja fy o blä, min skalle har värkt nu i några timmar. Jag har kännt mej på skitdåligt humör pågrund av det. Sucka......
Skulle tro att det är åksa i luften..

 
               Idag har inte solen visat sej, men det gör inget. Kan ju ändå inte va i min älskade sol så mycket. Är redan brun o lite bränd!



                       Hallonmuffins o lite kaffe snart...

image62

vitsippor o picknick

Lina, Linn, Jonas o jag åkte till Kvistudden o hade picknick idag......se vilka härliga bilder vi tog där :)...

image57
image59

Lilla Lina

Lilla Lina ska följa med oss hem ikväll. Linn o jag ska till Nydalen o hoppa studsmatta! Yeah! Viktor ska till farmor o farfar.

Jag är uppbränd i ansiktet, så idag får det vila från solen!

Myshelg på er!

Ansiktet bränner..

Av all sol de senaste dagarna. Igår jobbade jag till fyra, men efter fyra blev det marken med Syrran o Neo. Och idag har jag tillbringat nåra timmar ute på vår altan med Camilla o Linn o nåra koppar kaffe o vaniljkladdkaka. Härligt.
 
             Nu på eftermiddagen var Linn o jag hos vetrinären o såg till att Ernst blev vaccinerad. Om 3 veckor ska vi dit igen för ytterligare vaccination o kastrering o id märkning. Han var rar lilel ERnst sa vetrinären, men hon gilla inte TV Ernst, så jag våga inte säga att det är efter han vi döpt honom. Haha.

image56
Camilla o jag på personalfest förra sommaren :)...vinglada...

Vitt vitt vitt...

Jag o vita saker är ingen bra kombination. Men jag gör mina försök att kunna ha vitt utan att spilla på mej o smutsa ner mej. Jag köpte dehär vita skorna i fredags. Syrrorna har likadana, o deras är intelängre vita heller. Haha.


       Nu ska jag till jobbet.
       Jag vill va ledig o sitta i SOLEN. '

Mysig tur till Hjo...

Linn och jag tog en sväng ner till Hjo i morse o hälsade på hos vännerna Jenny o Saga o Sigge. Var mys o kul o träffa dom.Kaffe i solen tillsammans med en go vän är aldrig fel :).

  Nu  väntar soffan på mäj.........

Nojjig!!!!

Min lille lille goa katt Ernst har en svullen tass. Jag upptäckte det förrut när han kom o la sej på min mage i tvsoffan. Jag tänkte att oj vilka stora tassar han har, men började genast jämföra hans båda tassar o konstaterade att tass nummer två var svullen! Ganska rejält oxå. Jag har känt igenom svullentassen, men han bet mej bara när jag kände på " tumnagel" tassen, så kanske den gått av?...


                Om det varit en orm hade väl Ernst blivit allmänpåverkad va? Snälla säg så. Får nästan lite panik av att tänka på att en orm kan ha biten den lilla tassen, som jag förövrigt tog bilder på i förrgår.
                      Vill ni se? nehä, men det MÅSTE ni ;)..Här kommer Ernst tassar....

image54
image55

ÅÅÅÅ...vad han är min lilla älskling!!!!!!!!......

Lördag...

Det blev Lillsyrran som följde med mej o shoppa mat igår. Var kul att hon följde med istället. Jag råka köpa mej ett par vita tyg skor oxå, som jag velat köpa sedan jag såg att Maria o Lina köpt sånna. Härligt somriga!

Lördagen kortfattad ;

Kaffe ute på altanen med mamma
Fixa middag till mamma, Maria o min familj
Blonderade håret på lillsyrran Maria alltså
Åkte en snabbis till Brorsan ( kom där på att jag glömt att gratulera honom i torsdags *skäms*
Jobbar mina fem timmar
Kom hem halv nio
Fick just ett glas vin av Jonas.....tack tack



Kidsen
är hos mamma. Måste erkänna att det är skönt att vara barnlediga tills i morgonkväll !

                         Mys på ni där ute ....


Jaaaaaaaa!!

Äntligen fredag. Känns skönt. Ska in till jobbet nåra timmar, sen hem o vända. Mamma kommer hit o är med barnen medans J o jag åker till Örebro o handlar lite till båten, o kanske nån present till Linn o massa mat!
    
                  Skriver kanske mer sen....

Bilder med min kamera tagna av mej ;)

image48
image49
image50
image51

Datorn får vänja sej lite utan mej :)...

Med vårvärmen blir det ju mindre innesittande = mindre datorsittande = skönt! . Ler.

Igår var LInn o jag lediga, så vi gosade ute på en filt i solen halva dagen, sen for vi in till stan till Optikern. Där det konstaterades att Viktor behöver glasögon, han är närsynt på ena ögat ( var ovanligt ). Så han behöver dom när han ser på tv o sv. Viktor hittade ett par som han ska ha. Men fan....vad dyrt....trodde det var billiagare till barnen....

 
Idag var det möte på jobbet, sen tackade vi av Millan, hon ska ha bebis i JUli, så hon kommer vara hemma tills dess. Kul tycker jag, då kommer vi hinna ses mera :). Vi har jobbat om varandra som det varit nu.

        Igår fick jag hem min kamera! Jag blev rikitgt barnsligt GLAD. Kommer smakprov på bilder jag tog igår här nedan.
( min kamera.....ovanför )


Leta mask :)

Ja förrut när Linn o jag var ute en stund i solen så ville hon att jag skulle leta mask i rabatterna. Bra! För jag rensade ju samtidigt bort lite ogräs ;). Tyvärr kom regnet till oss när det var som bäst ute. Men Linn skulle ändå till dagis då. Saknar henne o de andra redan...hm.....




  ska
snart in till jobbet.......

Mysig helg...

I fredags lunch med Jenny o barnen som sagt. Sen på kvällen kom västervikarna på besök :). Jättetrevligt. Huset känns väldigt tomt nu :/. Blä. O jag är redan uttråkad, o saknar er. Max två månader får det gå innan vi ses igen..

Vi tog en promenad med Linn o plockade tussilagos när västervikarna hade åkt hem. Det var mysigt tyckte hon , o vi. Nu ligger Jonas o Linn i soffan o ser film. Ernst o jag sitter här. O viktor är hos farmor.


Grattis Neo på din 2 års dag gubben...

Solen skiner idag..jippie!

Äntligen lite sol idag. Linn o jag ska fixa lite, sen går vi ut i solen o leker. Igår satt vi o lekte i sandlådan medans regnet duggade på oss. Men ut måste man ju. Linn struntar i att det regnar :).

Sen idag blir det möte och ikväll jobb.
I morgon jobb. Luncha med Jenny o barnen. O Västerviks besök på kvällen. Kul dag :). 
 
                

Choklad..

Gah, har blivit lite choklad beroende. Just nu blev jag överlycklig när jag kom på att jag hade en marabou chokladkaka i handväskan. Mumsar på det nu. Satte på en kopp kaffe till det oxå. Mmmmmmums....


Ett slocknat liv...

Skulle ha fyllt 28 år idag. Men livet avslutades för nio år sedan. Blev ett kort liv. Jag förstår fortfarande inte hur man kan lämna sitt barn sådär. Men ska inte grubbla på det mera....
image47

Viktor

Ops...

Hm, jag höll på att försova mej nu på morgonen. Jag hade stängt av mobilen efter första alarnet. Som tur var så vaknade jag med ett ryck. O klockan var lungt. HInner ju tillochmed kolla datorn en stund.

    Jag har tråkig jobbarhelg. Kör igång 8 o slutar 20.30 ikväll. Har iofs två timmars rast, men det är drygt. Samma visa i morgon. Ikväll följer brorsan med hem. Så han o Jonas kommer väl spela musik här i källaren för glada livet, så det blir nog svårt o sova inatt. Haha.

Igår tog Linn o jag med oss mamma ner till MOtala. Jag behövde köpa lite kläder till Viktor i present. Hittade bara ett par jeans o tshirt. o strumpor o snygga kallingar som Linn valde! Linn hittade sej en fin vårjacka, o jag köpte för små vårskor till henne, ett par röda söta basketskor på maxi. Snälla mamma skulle byta dom till en större storlek.

             Dagen ser ut att bli fin iallfall....
image44

Oh härliga vårsol...

Njuter av vädret som är nu. Borde sitta mera på altanen nu. Men jag satt där igår några timmar, så jag blev lite hettad i ansiktet igår, så tar det lungt idag. Men det blir nog kaffe ute på personalballkongen med Anette när vi börjar jobba sen. Jippie....

Tänk att jag har varit mamma i snart tio år. För snart tio år sedan ploppade Viktor ut till världen, två månader för tidigt. Var en jobbig tid att tillbringa på sjukhuset, i nästan två månader, varje dag åkte jag in till Viktor. Var så skönt när han fick komma hem. Hualigen, nu är det bara tre år kvar, sen kanske tonårstrotset härjar i vårt hus ?

              Ska nog fixa en ansiktsmask innan jag sticker till jobbet.
                   Och göra mej nån god smoothie !!!

image43

Lilla mormor....

Hm...

Är inte på blogg humör. Tråkmånsen jag. 
            
            Idag har vi tillbringat halva dagen utomhus. Underbart skönt i solen. Skönt att vara ledig sånna dagar.
 Annars händer inte så mycket. 

                          Återkommer

image42

RSS 2.0