Ledig idag

Känns himla skönt att vara ledig idag. Känns som det var länge sedan. Man uppskattar nog de lediga dagarna mera då. Annars blir jag ju bara uttråkad.

Lite trevliga planer i veckoslutet

Fredag ska jag först jobba till 12, sen hem o hämta Linn på dagis o in till stan igen o luncha med Jenny o barnen. Mysigt. Sen ska mamma följa med barnen o mej till örebro, där vi ska handla present åt syrran som fyller 30 år på söndag. Efter Örebro resan så följer mamma med hit till solhaga o sover över. För Jonas ska på personalfest med brorsan.

Lördag blir det 30 års fest hos syrran

Söndag har jag inget planerat på ännu. Tror det blir till o slappa o baka matbröd?



Så, vad bjuder denna lediga dagen på då måntro? Joooo.

Ska pyssla med all tvätt, plocka iording överallt i huset, gå ut i solen med Linnis. O ikväll blir det vetrinären med Ernst! Har tagit ledigt för hans skull ikväll, så nu måste jag pallra mej iväg ju.

image24

Regnet smattrar på rutan

Och det tycker faktsikt jag är mysigt. Då kan man kura ihop sej en stund. Jag är hemma en stund nu, har varit o jobbat o på möte, o snart ska jag in till jobbet igen. Hur nu det ska gå. Jag gäspar ihjäl mej snart.

Igår var vi hos Isåsarna. Alltså hos Erika o Neo. Det var mysigt att träffa dom. Vi pysslade lite ute i stallet och så. Och det tycker mina barn är spännande. Att mocka o grejja.

image23

Här är en bild på " ia" och Neo. Puss på kinden Neo.


Jobbat idag..

Har jobbat 7-16 idag. Haft två möten under dagen. Nu är kroppen trött på sånt. Nya tag på jobbet i morgon. Jippie.

 Lite bilder.

Imorgon ska barnen o jag till Erika o Neo o hälsa på. Jonas ska repa inför personlafesten. Ska bli kul o träffa lille Neo. Blir tyvärr inte så ofta nuförtiden. sakna.

Nu väntar duschen . Ska ha i äggula i håret. Det mår det bra av :). MÅÅÅÅÅÅÅÅSSSSTE tyvärr klippppaaaaa avvv topparna på miiiitttt hårrr snnnarrrt..ska fixa klipptid i morgon. Snyft. Jag som äntligen lyckats spara lite, men topparna mår inte bra nu. Idioter!!! :-)

Ett litet ordspråk på vägen...

Bakom molnen är himlen alltid blå......

I love Hjo :)

Haha, på muggarna står det så ibland. O idag har Linn o jag varit i Hjo, hos Jenny Saga o Sigge! Tack för titten våra vänner :). Vi saknar er redan.

När vi hade varit i Hjo så hämtade vi Jonas. Vi åkte in till stan o handlade, sen åkte vi ut till pappa. Där pappa o jag delade på en flaska vin o han tjatade om att " ska ni inte skaffa er en liten tredje till?" Sne börja han tjatet om att det är roligt när barnen blir stora, då har man mycket nytta av alla pågar :)...han syftar väl på jonas som hjälper pappa med sitt husbygge o så.

SEN började han prata om dop o bröllop. Pappa är helt inne på att vi måste göra det i sommar.

Sen ringde svärmor, o jag sa att vi varit hos pappa. Då börja hon oxå prata om bröllop, bara för att hon vet att papppa tycker det är så viktgt. När jag sa att jag ville gifta mej så sa svärmor " jag blir så glad när du säger att du vill gifta dej, det är klart vi ställer upp" ......så nu har jag massa krav på mej. I augusti är det tänkt....så då får ni planera in lite bröllopsfest.

Oj vad halt det var när vi åkte hem från pappsen. Snöade massa o det stod massa lastbilar stilla på vägen. De kom ingenstans. Hua, tur vi slösade sju tusen på nya vinterdäck förra vintern! Det är vi tacksamma för. Dom är bra!!!

Rosslar fram mina meningar...

hm, ja nu ikäll rosslar jag verkligen fram mina meningar. Halsen känns inte ok. Har inte ont som tur är.

Bror har varit här över natten. Det blev bla bullbak med Linn. Gott.

Nu har jag jobbat. Ska vila i soffan nu.

Behöva!

image18

Jag behöver den här dagen snart igen. Jag + älsklingen. Barnlediga. Påväg till goda vänner på fest! Sitta o tjuvröka i bilen o smutta öl påväg dit. Skratta. o Fåna oss. Den känslan är så skön ibland. Då känner jag mej genast lite yngre. O lite fri för stunden :). Det måste man unna sej ibland. Längtar

Min kropp mår inte bra. Förkyld o ansträngd i luftrören. Fy vad jag gnäller. Tur att ERnst ligger i mitt knä o värmer mej. Ska dock till jobbet bid nio, jobbar bara till tolv som tur är.

På fredag bär det iväg till Hjo. Ska bli kul :-)

MOnster!

Blä, idag känner jag mej Ful, Äcklig, tjurig, monsteraktig!..allt är fel! Jonas är ivägen, o jag orkar inte riktigt med barnen. Mens på g! Sucka högljutt!

Ibland tycker man mycket sýnd om sej själv!! ;/..

Hoppas ni andra mår bättre...

Vår idag!

Åååå vilken härlig dag det har varit idag! Och är...

image16
Maria o jag
fyndade varsinna sånna här vår ballerinor en dag i Motala. Vi betala bara 50 kronor, de hade kostat 240 kronor. Kul!


Måndag morgon...

Och snart ska jag sätta mej o ta en kopp  kaffe.....ska smaka gott.


Förövrigt är jag fortfarande lite vissen, förkyld, o täppt i bröstet känns det som. S U C K

Undra vad denna dagen har att ge? Ska hämta ut två nya trisslotter, vann 50 kr på dom jag fick i present, så hoppas på vinst.. Plötsligt händer det

Segt?

Ja lite...
Jag ska snart åka in till stan lite. Handla pyttelite, o fika hos brorsan, o hämta Viktor hos farmor o farfar...

Annars har inte mycket hänt idag. Knåpat ihop en köttgryta, läst ur en bok....Linn har varit hos en kompis. O JOnas beskärt träd. Lungt o fridfullt alltså...men snart är alla hemma igen, det är gött det oxå..

Burr...fryser lite......

Tant!? Jag...nä?!

Min fredagskväll såg ut såhär.

Klädseln var mjukisbrallor o min favviströja med zebran på :). I glaset lite vitt vin, i påsen lite ostbågar. Katten på magen o täcket över benen. På tvn På spåret! ( o Efter det var ett av mina favoritprogram " Robins"..som jag skratta åt...haha..) Efter det duschade JOnas o jag av Ernst ( som var jätteduktig!!!) Linn hade nämligen kletat in honom i massa schampo!!! Oj!!, efter det vart det sängen. Pyjamasen på o så lyssnade jag på karlavagnen...o somnade gott utmattad av febern.....

Hm....Party? Jodå, den 21 mars!! LÄngtar!!!

Yoggie!

Jättebra yoghurt, jag kör den på jobbet, då man blir mer mätt än på vanlig yoggi. Många plus i kanten!



Man blir såååå glad av den nya designen på yoggi förpackningen, ser så härligt sommrigt ut! Mums.

Kram fröken Yoggi

Jag blev sjuk...

Igår på dagen kände jag mej lite vissen, senare framåt kvällen fick jag feber o jätteont i halsen! Men alla gästerna höll mej på gott humör ändå, ända tills jag la mej i sängen. Då tyckte jag synd om mej själv. Idag känner jag mej vissen, pyttelite feber. O halsen känns bättre.

Jag fick så fina presenter. O mamma hade gjort en god smörgåstårta. Tack.

image15
Maria o Linn busar.


Alla hjärtans dag..

O min födelsedag. O jag är så trött så trött. JObbat mycket i veckan. Blä. Nu ska jag städa. O snart hämta LInn, sen ramlar väl de första gästerna in snart...

Jag sänder ett stort hjärta till alla på alla hjärtans dag!

KRAM

Möte

Har haft piss möte hela dagen, o kommit på en pissdålig sak! ( ursäkta mitt språk ) Jag o LInn skulle åkt till Jenny Saga o Sigge i Hjo på Onsdag, o vem tror ni hade förträngt skulle börja tidigare på onsdag pågrund av ännu merra p

Varför känns Söndagar alltid lite deppiga?

Hos mej gör de det iallfall. Tar mej inte för med någonting. Väntar bara på en tung o tråkig arbetsvecka känns det som. Så att det ska bli helg igen :).

Barnen är hos kompisar nu. Jag ska snart hämta Linn. Sen när vi har ätit o så så är vi bjudna upp till grannen på kaffe o se på kort från hennes nepal resa. Jippie! Känns segt att sitta där...men vad ska man säga då? Nej vi vill inte se dina kort...vi tycker inte att det är kul..haha.

Ernst hoppa rätt ner i brun målarfärg igår, så det blev o raka av honom päls, det rök några morrhår oxå. Nu har han en extra brun fläck vid munnen. Hm.

Blir så glaaaaaad

av en låt just nu. Nämligen Mikas låt "lollipop"...en såndär trallvänlig låt. Lyssna o känn hur smajlbandet rör sej uppåt öronen :-)...

Min lilla svärmor...

min lilla svärmor hade skrivit till mej på msn igår att Det vore så kul om vi skulle gifta oss snart, Jonas o jag. Så jag får väl tjata lite på min *långsamma* sambo....hm.........

Fortsättning följer...

Förövrigt så tycker svärmor att den brudklänning jag hittat skulle passa mej jättefint! Kul. Hihi....

Onsdagen snart slut, närmare helgen, Jeha!



Linn, ERnst o jag drog till nydalen efter lunchen, o stannade där tills kvällen. Maria o jag drog ner till Motala, vi fyndade varsina ballerina skor för 50 kronor! De hade kostat 240 kronor. Kul. Så nu längtar jag efter att få använda dom :).

Jag fick ingen semla igår, men fick en fjärdedels semla idag av mamma :). Blev mätt o belåten på den. Åååå, är så trött på att inte kunna äta ordentligt! Vill inte gå ner i vikt ju....*besvärligt*.

Jonas är sur för att jag inte vill komma upp o se film med honom ;). Jag vill va uppe ett tag till ju. Tar mej ett glas vin! Smakar gott!...

image11
om du vill gråta en skvätt, låna denna boken av mej.......

magen är inte poppis!

Magen har blivit sjuk igen, sucka, den har fått magkatarr igen. Därav flera månaders krångel att kunna äta ordentligt?!...frå knapra tabletter igen. Har vaknat flera mornar med jätte ont i magen, o får magknip ofta. Stackars min lilla mage. JObbet fel säkert...som vanligt.

Var tvungen o skriva ur mej lite. För övrigt så är allt toppen, känns i hela kroppen!

Glöm inte bort..

att äta semlor idag. Fettisdagen o allt. Jag har laddat upp semlor till familjen ikväll. Jag tar mej en till lunch, ska till möte o jobb sen.

Nu har jag fått hem mina träningskläder, så nu blir det till att börja gå o gymma. När?.....nja, tar det nästa vecka tror jag....( känner mej lite latmaskig just nu )...

Ernst är lika tokig som jag....hm.

Lite inspiration ?

Söt kaffekopp o fat från greengate ( systerlycklig.se )


Söta skålar från samma ställe


Jag vill ha......

Fullt upp :)

I fredags fyllde ju Jonas år. Så då kom Per, Cissi o Johan hit på kvällen. Det blev en mysig kväll, med mat, prat o vin. O igår åkte vi allihopa på jonas o pers farmor Ullas 90 års kalas, där några släktingar var, som jag aldrig sett. Kul. Med oss hem på kvällen fick vi ytterligare fyra personer, Cilla, Ellen o Lars o chatarina. Vi köpte med oss Pizza o hade en mysig kväll då oxå! Dom alla åkte hem nu på förmiddagen. Blev tomt i huset, men känns skönt att gå runt o slappa lite nu efter alla sociala sammanhang.

Nu ska här stekas hemgjorda köttbullar ;)....


RSS 2.0