Vi tog en sväng...

till Ikea idag när jag kom hem från jobbet. Och till stadium där vi köpte en boxarkudde o boxarhandskar ( till den blivande 10 åringen )  att hänga i taket . O till Willys där de blev av med lite matvaror.

              Jag var duktig. Köpte inte ett enda klädesplagg. Det ni. Haha.

Hittade soffan jag vill ha, men snålade ut. Jag köper den en annan dag istället.

                                Ikväll : vin, så ska det låta på tv:n. O mina lantchips.
                                          Men först får det bli duschen, o svara på sms...som jag blivit dålig på att svara på på sista tiden...min mobil krånglar till tusen...


                              pöss

Tog bilen

o åkte iväg in till stan förrut. Linn o jag. Vi köpte en barbiedocka, pizza o jag beställde hem en ring i aluminium. För födelsedagspengarna jag fick av pappsen. det var en enkel ring med en liten strass sten på mitten. Nu längtar jag efter att få hem den.

            I kväll blir det jobbet.
            I morgon jobbar jag bara till elva, sen måste vi åka o köpa mat. O kanske lite kläder ?

 Måste nog ringa läkaren ändå igen, högg i bröstet igårkväll, o jag började nästan grina. Man blir lite orlog för sej själv ibland. Men vad kan det vara? Tänk om jag är sjuk. Vem blir jag då?........

En härlig vårdag....

Skulle man ha dessa prylar....


Ge mej lite pengar please......



Kaffe o snö ute..

Känner inte för att gå ut idag. Men vad ska man hitta på o göra hela dagen då?
        Viktor är sjuk, så vi kan inte hitta på något. Linn ska snart ringa till Wilma o leka med henne.

Jag får väl städa i barnens rum. Ser ut som bomben slagit ner där. som vanligt....
Linn har dragt fram massa bebiskläder. Och alla bebisleksaker. Hualigen. Jag måste ta ett tokryck snart o gå igenom alla barnkläder jag har överallt! Finns ju fattiga länder som behöver dom mer än vår kalla vind?. Kanske blir dagens projekt!...

      I helgen ska vi åka o bada med Erika o Neo. O kanske småsyrrorna. Ska bli mys. Jag funderar även på o åka till IKEA o köpa en ny soffa....

Jag är en tråkig sjuk människa?

Idag har jag fasiken legat i sängen o bara legat hela dagen. Jag klev upp halv sex idag kan man säga. På kvällen. Har känt mej helt energilös o svullen i ansiktet, o ont i magen o illamående. Och allmänt konstig. Jag känner mej aldrig riktigt bra nuförtiden. Är det åldern månnetro?

Jag ringde mamma förrut, hon o hennes syrra Inger var på bussresa ner till Tyskland. De satt o smuttade irish coffie när jag ringde. O verkade ha skoj. Ikväll skulle jag ha haft skoj med min syster o några fler, men de vågade inte lämna Neo till nån...känns lite tråkigt...

image41

Såhär har jag sett ut hela dagen...gu vilken tråkig syn va?

Påsk

image38

Lina, Linn o jag förra påsken.....

Jag har drabbats av ett hemskt illamående. Det började i går morse o kom tillbaka i gårkväll. Stupade i soffan vid halv sju, och sov sen till i morse. Jag vaknade några gånger o trodde jag var tvungen o spy, men det har jag inte gjort ännu. Idag känner jag mej lite lätt illamående, o har ont i magen. Så vi har inte kommit iväg till Svenljunga.

Kidsen är ute o är påskkärringar nu hos grannarna. Dom var så söta så...


                               Glad påsk

Skärtorsdag

image37

Då var påsken här ?. Jag gick av jobbet nu vid tolv. O är ledig till Tisdag nu. Gött. Jag har fått mitt schema nu. På 75 % i en månad. Sen blir det 80 % efter det o frammåt. Känns skitbra! Att veta hur jag ska jobba o inte behöva ta åt sej extra. Det ska firas lite i påskahelgen :)....

Glad påsk så länge,,,

Möte o jobb...o lite städning...

Det är vad jag sak göra idag. Jag ska snart hämta Camilla, vi ska fara in på möte i nåra timmar. Sen ska vi hem hit igen, sen kommer hon o hämtar mej i eftermiddag. För då ska vi in o jobba. Phu. Jobbigt med allt åkande! Tur hon finns iallfall, så vi kan samåka. Hon ska ha sin lilla bebis i juli. Så hon är tjockis nu :).

        Måste hinna med mer städ o tvätt sen när jag är hemma igen. Fick ångest förrut när solen sken in. Har ju inte vart hemma o hållt efter så mycket i veckan. hemska dammråttor....

Nu ska jag putta ner Ernst från mitt knä o göra mej klar o åka...

                         see ya!

image36

Fullt upp...

Hinner inte blogga längre :). Är i nydalen nu hos småsyrrorna. Vi ska sola o fika o förhoppningsvist får jag lite mat innan jag återvänder till jobbet!


Jag är glad för en sak på jobbet! Skriver mer om det i morgon! ;)

Påsk snart....?

Magknip o sömnbrist...

Så idag blir det lugna gatan tills vi åker till Nydalen...

J satte upp lampor i går i trappuppgången, där han tapetserat, oh vad fint det blev. Han har börjat tapetsera nu igen :). Ni kan få se bild kanske i morgon...

Ska kolla om Ernst vill komma in nu...

Nu så...

Tapeterna börjar komma på plats, tar lite tid, är så HIMLA högt i tak i detta hus, o i en trappuppgång blir det till att  Fia får stå o hålla i stegar o så när J ska få upp tapetvåderna. Jag tror att J är lite höjdrädd, tyckte stegen darrade lite :-). Han är mer poppis hos mej nu, J allså. Har haft en " vara irriterad på sambo " period nu, men jag tror det beror på att min kropp inte mår bra, oro inför det, o oro inför jobb. Jag är garanterad 75 % jobb, men det kan ju bli varsom helst. O det orkar jag Inte. Har fullt upp med o komma ihåg alla smårutiner bland de åtta personer jag jobbar med nu. Att jobba med risken att bli slagen, sparkad o bli hotad är en påfrestande grej i sej. Vi på jobbet säger att vi haft en bra dag, för vi har ju inte blivit slagna idag. Ja, ni kan ju tänka er.

             söndag ska mamma o jag till lilla mormor. O kanske till Morbror Lennart o hans fru. Tror morbror behöver något roligt o tänka på. o han blir alltid glad när man kommer o hälsar på så....han fru är inte längre den fru han blev tillsammans med........( hemska sjukdomar det finns )

             Svärmor blev så himla glad förrut när hon ringde o fråga OM vi ville komma i påsk. Så nu blir det inget gå ut på lpngfredagen, tröttnade på veliga personer. TYVÄR får jag ju ställa in Västerviksbesök oxå, känns inte alls kul. Men.....du vet varför Nillispillis....H

Kärlek...



....Till er........

Ledig helg..

Jippie vad skönt att vara ledig denna helg, efter att ha jobbat hela förra helgen.

Jonas har äntligen börjat tapetsera nu, för typ en kvart sen. Jag blir snart tokig på att ha det stökigt i trappuppgången, vill ju inreda en mysig läshörna där uppe i hallen snart! Eller om det blir en datahörna? Får se.

                  Å vad jag tycker om mina nya jeans jag köpte på only i veckan.
                         Jonas har sagt flera gånger att han tycker dom är så fina, fin färg. Äntligen ser han att jag köper nya kläder. Inte alltid han gör det, o då blir jag irriterad inombords.

             I morgon är vi bjudna till mamma o dom på påskmiddag . För vi kommer inte ses på hela påsken. Vi drar till Jonas föräldrar då. Dom vill så gärna det, mej hade det kvittat. Men får väl ställa upp lite?

                          Tacos, vin o ska det låta ikväll. Riktig tantvarning ? Men kom ihåg, jag är lite tant, är ju 28 år....

                                       Pöss

Blåsippor ute i backarna stå...

image34

I går var Linn o jag o mamma o Vovven ute i skogen o plockade blåsippor. Mysigt. Snacka om att känna våren inom sej!.

        Imorgon blir det jobb på förmiddagen. Kvällens planer är inte bestämda ännu....får se...



Är så trött....kom o väck mej :-)

Regn o städdag...

Nu har kidsen gått ut en stund. Skönt. Jag är trött. Ovanligt va?

Jag har varit nästan ett monster inombords på någon idag...får se om det går över?

Bloggar mer sen ;)..


Kram

Morgon i Solhaga...

image33

Dom här söta coola hönorna fick jag av mammsingen när jag var där i Fredags o lämnade av LInn. Jag har kollat på dom ett tag, men snålat ur. O mamma var ju med då, så hon köpte dom åt lilla mej. Tack mammsingen.

Idag : har jag blivit förkyld igen. Så luftrörsen känns rossliga o jag pratar konstigt.......
Ska jag med Syrran o Neo till ikea. Syrran ska köpa tavla för presentkortet hon fick av oss i 30 års present.

MEN först ska jag städa på diskbänken. Linn tycker det ser ut som vi har ett smutshus sa hon förrut :)

Äntligen en dag ledigt....

I morgon är jag ledig. Så Linnis o Jag ska ta sovmorgon. Hoppas jag iallafall.....
Har jobbat torsdag kväll, frdagkväll, lördag elva timmar, söndag elva timmar, måndag åtta timmar. Gissa vem som är mör i huvudet nu? Mm....jag.

I morgon eftermiddag blir det IKEA. Igen. Jag ska dit med Erika o Neo. Hade väl behövt vila, men orkar inte va tråkig mer pga av jobbet.

By the way......jag tog mod till mej o ringde vårdcentralen i morse. Fick en telefontid kl 15.35.
Fick megaångest kl 15.30. Vårdcentralen ringde 15.50!!!!..o gav mej inte tid färns den 25 mars! Jag kommer oroa ihjäl mej innan dess, o tro ajj jag har ännu farligare grejjer än lungcancer! Känner mej besviken på vårdcentralen..

Själv tror jag att jag har lungcancer eller luftvägskatarr..hoppas på det senare...

Pöss
image32

Oh denna dag...

JObb. Lunch med brorsan, det blev en räksallad o en bakelse från mysiga cafe Tutingen. Efter det hann jag va hos bror min o kolla reprisen på mitt älsklingsprogram " Kustbevakarna" . Jag är helt lyrisk när jag ser på det!...Alla män är så manliga :). I like. Försökte få Jonas att flytta till kusten så vi kunde utbilda oss till kustbevakare, men det gick ínge vidare bra.

Jobbet gick bra. Full fart hela dagen, men på kvällskvisten blev det prinsesstårta o Bingolotto en stund hos en av våra gubbar. Haha.

                Nu väntar o ropar soffan efter mej....
                                o mitt glas vin

Kukelikuuuu...

Klockan var sju. O jag var tvungen att gå upp.
       Nu sitter jag med en kopp kaffe o behöver tändstickor för att hålla upp ögonen.
              Nej så illa är det inte. Känner mej ganska pigg, trots ynka sex timmars sömn. Ler. Vet att ni
   som läser kanske inte ens får så mycket sömn íbland. Men sova hinner vi ?

    
Dagen bjuder på jobb 8.00 - 20.30.
        Ska luncha med brorsan på rasten. O kanske ta kaffet ute hos pappsen...

                  Vad har ni drömt inatt? Jag minns inte vad jag drömde....

image31

Fredagkväll...

Vi är barnlediga ikväll. Och vad gör vi? Jo. Jonas kollar på en Guns n roses konsert här intill. Och jag sitter o kollar på datorn, o skriver med goa folk på msn. Man borde kanske ägna lite tid för varandra? Men Jonas är snörvlig o hade feber inatt, så jag håller mej på avstånd.

                  Förrut idag skjutsade jag LInn till
                       Nydalen. Hon ska vara där till på söndag. O Viktor är hos farmor o farfar.
                      Jag jobbar hela förbaskade helgen. suck o stön.


                                           Livet bjuder snart på lite dans o så.....


Vår ? :)

Igår var det som vår ute, ska det bli så idag oxå? :-). Hoppas. Jag ska skjutsa ut Linn till Nydalen sen, hon ska vara där i helgen, o Viktor ska till farmor o dom. Själv ska jag jobba. O Jonas tapetsera.

image29

image30


Mysig helg er

Det händer grejjer...


Vår ena granne blev mörad igår av sin man. Och mördaren har man haft häromkring sej i flera år. Han har misshandlat henne förrut. Men det blir väl inga straff på det. Men nu lär han åka in. Såklart är den mördade kvinnan alkoholist. Tycker synd om hennes två hundar.

Förövrigt så händer det inte mycket.


Hoppas det går bra hod doktorn vännen


Sådär ja

Nu har jag klarat av en jobb med delad tur. Jag o min arbetskompis stack ner o solade på vår rast.
         nu känner jag mej inte lika likblek som i morse.

Appropå inlägget nedan så vill jag bara påpeka att jag inte är deprimerad. Men jag tror däremot att jag är dödsjuk. Har aldrig käns så innan. Alltså varit orolig för mej själv. Men nu är jag lite orolig för mej själv. Om mina lungor/ bröstet gör ont över helgen så ringer jag doktorn på Tisdag! Jag vill inte det, så försvinn nu dumma smärta!



Pössimage28

Låter jag inte glad?



Mamma o jag pratade en stund i telefonen förrut. Men tydligen lät jag deppig?. För hon sms:a stunden efter o sa att jag borde äta nåt uppiggande. Så jag får väl börja knarka eller något då. Senare när jag var uppe hos brorsan på snabbfika så kom vi in på ämnet rosenrot, som han tyckte jag skulle börja äta.

                    Skit , är jag deppig? Trodde inte det när jag vaknade :)

                               Lite uttråkad är jag allt

Om jag hade pengar :


Mysig helg

Denna helgen har varit mysig. Shopping o kalas. Fredag lördag söndag :). Vi var hos syrran o blev bjudna på god mat i lördags. O syrran o jag dela på en flaska av mitt favoritvin. Mums. I går tog vi lilla familjen o öste in oss i vår bil o åkte ner till Motala, åt på mc donalds o strosa runt på maxi o storhandlade mat på Willys!

Idag. Jobb. Mindre skoj?


Shopping!!!

Älskar shopping!
Jag köpte mej en ny vårjacka, vårskor, lite tröjor, o lite till toan..( så nu är vår toa grön....) o present till syrran!

Lina o mamma sov kvar här igår...najs.

Ikväll bär det iväg o gratulera syrran. Jag var o köpte en fräsig blommma förrut. Det var som en stor vas, sen la dom ner lite rosor o kvistar i den..blev jättefint! Hoppas syrran gillar det :).....

RSS 2.0