sköna sol :)

Nu njuter jag för fulla muggar. Den härliga solen visar sej en massor ju. Linn har badat i poolen  o jag har tittat på nu på förmiddagen.

    I går var vi i Hjo hos Jenny o barnen, vi gick till lekparken med picknick. O hade det mysigt i solen. Ikväll blir det lite jobb, sen kommer pappa o danne hit o grillar lite....

 Nu har Linn o jag gått in en stund. Hon blev lite trött i solen. O här nere är det svalt o skönt. Vi ska va på sjön i morgon, så våra hudar behöver nog vila lite från solen idag.

         Najisg helg på er
image76

Den 24 Maj ....

Och lilla Jenny fyller 29 år :)...Grattis lilla vännen....

         Hurra hurra hurra hurra...

image75

Jäkla jobb...

Pågrund av jobbet ikväll så missar jag chansen att klä upp mej o gå på MIngel med en vän. Lite smink o mingelkväll i Örebro. Suck, då blir man bitter. Men det går fler tåg......?

       Igårkväll när jag åkte hemstoppas jag av skylten Olycka , framför mej i kön står den ovannämda vännens sambo, så han kommer fram o berättar att en lastbil har vält o ligger mitt över vägen. Minuten efter kom en polis o sa att det skulle ta flera timmar det här o få bort latsbilen. Suck o stön. Killen framför visade vart vi kunde åka o vända, så vi gjorde det o tog världens omväg hem på en sisådär fyra mil extra. Jag slapp komma ivägen för lastbilen iallfall. Men lyckas alltid komma när det hänt en olycka, tredje gången nu på ett halvår. Blir lika rädd varje gång.

Nu ska jag upp o fixa mej.

Har blivit lite hätsbiten oxå, längtar efter att få rida på Indra...o bara gå ut med henne o springa med henne :)..

image74

Snigeljakt..

Linns & min lördag började med lite soffmys vid tv:n. Vi sov i soffan inatt. Hihi. Sen blev det frukost o efter det en liten snigeljakts promenad. Vi såg några styckna. Vi plockade lite blommor oxå. När vi kom hem hade vi lite fikatajm på altanen, vi matade fåglarna, så vi satt o kollade dom en bra stund, hur dom bråkade om maten. Kul tyckte Linn.

Sen gick vi in o gjorde köttgryta o åt den, sen ut på altanen igen. O lekte lite, gungade o så.
Sen tog vi en promenad o cykeltur till lekparken dit Inger kom o pratade lite. Var kul o se lite människor :).

Linn hon saknar Jonas jättemycket. Igår tyckte hon inte alls det var kul, jag riktigt såg hur hon saknade, o jag kände samma sak. Hm....

Nu vilar vi lite Linnis o jag. Sen ikväll blir det soff, chips o mys stund....

Mys på...ett o två...
Lite bilder jag tagit idag...image72
Älskade pioner...
image73
Älskade unge :)

Linn o jag..

Vi ska ha en myspysig helg. Men det känns tomt i huset utan grabbarna må jag säga. Men samtidigt skönt o lunka fram lite sakta.

Synd att solen inte är här, regnar o ruskar......

Mysig helg!

Tändsticksläge

Skulle behöva tändstickot till ögonen. De är trötta, min kropp är trött. Var  med jobbarkompisarna o Lina på Vårruset igår. Kom hem sent. O upp tidigt. Nu har jag lämnat LInn på dagis. O jag ska upp o slänga på mej lite smink o lukta gott o bege med till Motala. Först ska jag svänga förbi en snabbis hos mamma på fika, sen handla massa mat. O ikväll ska jag jobba igen,

Linn o jag kommer nog bli själva i helgen. Har vi aldrig varit förrut. Men det ska bli mys. Jonas ska till kompisar, o Viktor ska följa med en kompis till sin pappa i Surahammar.

 Vad ska ni göra i helgen?
image70

Ops...inlägget igår blev visst

bara halva med. Vet inte hur jag lyckades med det. Nåja...
Nu möte! sen hem en stund, sen ikväll blir det vårruset.....

Hej o hå...

Jag är rejält tröttis nu. Efter en seg jobbarhelg, plus jobb igår, plus möte till kvällen. Skulle behövt vilat idag, men Linn o jag drog in till brorsan o åt lite mat där, sen vidare till frisören, sen hem o laga mat, sen bort till Millan på mysigt kvällsfika med the o scones ! S

Grillning = underbart

Efter mycket jobb o möten i början av denna veckan, så tog vi o köpte med oss lite saker att grilla förrut i eftermiddags när J o jag åkte hem. Vi hade en mysig kväll ute på tomten, grillning, boccia, skratt o lite 5 års ilska. Haha.

Imorgon ska Linn o jag åka till Motala o köpa hem massa mat, sen vidare ut till syrran o Neo på kvällen o hitta på nåt med dom.

I måndags var det kalas ute på altanen. Mysigt.
image68


Grattis!

Linn fyller fem år idag. Grattis lilla gumman.
image67

Snart..

Snart så kommer svärföräldrarna hit. Jonas o Linn har varit i Tibro o mött dom, svärfar skulle köpa en GPS till båten åt oss. Snällt snällt. Så snart kan vi åka runt ännu säkrare på Vättern. Man vet ju hur snabbt dimman kan komma där ute...

      Lajkispajkis är här några dagar medans de i hennes hem är i Laholm. Lajka o jag var ute på promenade vid sjön förrut, hon fick bada lite. Det gillade hon.

Några bilder....

image64

image65

image66

Första Maj

Härligt med ny månad. Snart fyller lillan 5 år! Ojojoj. Kalas på måndag :).
Vi grillade lite lätt igår där hos pappa. Åkte hem redan vid tio, Linn var så tröttis. På vägen hem höll jag på o köra över ett rådjur, måste de stanna upp när de kommer upp på vägbanan?!!!!!!!!...

Nu jobb......suck...

RSS 2.0