Stänger ner..

Inte kul o blogga längre :/...

Nu behöver jag inte frysa iallfall...

Klicka för att visa Megabild! NY jacka Didriksons parka Street - supersnygg och praktisk!!

Nu är den här goingen min, en sköning ( ? ) från didriksons. Där försvann alla mina pengar jag hade kvar på kontot, men kärar man ner sej så gör man, dessutom så gav jag bara en tredjedel av vad den egentligen kostat.

* Kärlek * ........;-)

Hjulen på bilen snurrar runt runt runt...

Igår avverkade jag ca 30 mil i bilen, o idag kommer jag göra detsamma. Aj aj, vad jag är trött på o åka i vår skitiga bil nu. Ska snabbdammsuga o skura den sen när darlingen kommer hem, så jag orkar med o sitta i den lurken i flera timmar.

Mamma kommer hit om en stund, passar perfekt, då kan hon ta med ERnst till sej i helgen :-). Slapp jag det problemet! Tack mamma. Sen kan jag brassa på o bjussa på min viltlax till henne sen då, fjäsk fjäsk.

Har gjort en planering för sommaren nu, en fika med Daniel! Som bor nere i Uddevalla. Ska bli sketakul! :). Vi har surrat i flera år via datorn. Härlig vän det!


Pöss o kräm


Sånt är livet?

Allt är bra  här förutom magen, har återfått mina magproblem, så nu är det samarin o vila o bra mat som gäller. Lycka till önskar jag mej själv..*sarkastisk *.

Ååå, är så sugen på glögg just nu, fick mej en kopp varm glögg i förrgår när jag o Linn var hos mamma, det smakade så himlans göttigt ju. Dax o köpa hem en flarra snart. Mumsfillibaba...........

Imorgon blir det lek o bus på annan ort med polare!
så var snäll mor mej mage..annars ska du få på moppo! ;-)


Inte kul alls...

Mensen kom i morse o jag har värk i magen o ben! Har legat i soffan mest hela dagen o tyckt synd om mej själv, har ju inga värktabletter hemma ju! Sen är det så förbaskat kallt in the house! Iallfall så fryser jag ända in i benmärgen! Ska springa några gånger upp o ner för trappen så jag får upp lite cirkulation i kroppen o frå lite rosiga kinder, för tyvärr ska jag ju iväg o jobba....

Pust o stön, mens borde inte finnas :(


Latmask!

Jag skojjar inte när jag säger att jag bodde i soffan igår, jag var så trött så trött. När klockan var kvart i åtta så gick jag upp o la mej, men då kom min kära sambo o sa att jag var tråkig, det är ju lördag idag. Så jag hasade mej ner i soffan med gostäcket o somnade där istället. Vaknade halv elva idag o var helt svöllen i nyllet ;-). Jag kan nog sova hur mycket som helst vissa perioder, kanske för att jag aldrig kan slappna av o sätta mej ner, utan springer runt o plockar o har mej. Kroppen säger ju stop ibland minsann.

Vi har varit ute hos syrran , mattias o Neo nu ieftermiddag o kväll. Bjöds på god jordgubbs o rabarbers paj o kaffe! Sen red min lilla LInn på en av de minsat hästarna, så nu är hon hästbiten! :-).

Ska lägga mej i soffan lite nu igen, för snart börjar ju " Ensam mamma söker"....

Pösss

Jag VILL ha den där gråa klänningen juh! Men finns ju inte på hms hemsida? O orkar inte åka iväg.......nån som vill köpa åt moi? ;)...

Städmani?....

Vaknade upp av att solen sken in, o tänkte " oh no" ....för jag vet precis vad det betyder. Japps, att solen skiner in o visar varenda dammhög, varenda smula o kladdimoj på golvet o överallt! Jag får panik! Jag städar ju jämt, men ändå är det skitigt jämt känns det som!  Orkar inte städa juh....


RSS 2.0